PlanetNode gaat AMD!

PlanetNode gaat AMD!

Na onze keuze voor de AMD Threadripper-series CPU voor onze Virtual Private Servers, die overigens enorm goed beviel, hebben we besloten om AMD Ryzen processors voor de gameservers in te zetten. Deze processors zijn meer dan 2x zo snel als de voorheen gebruikte E5-1630v4 CPU's van Intel.

Dat betekent dat we vanaf vandaag nieuwe nodes gaan inzetten met AMD Ryzen 5 3600 processors. Gecombineerd met DDR4 ECC RAM en snelle NVMe SSDs zorgt dit voor een flinke performance toename die je zeker gaat merken op oude en vooral nieuwere Minecraft versies!

Dit is een van de upgrades die we hebben kunnen realiseren door de prijsverhoging van vorige maand. We zetten dit pad verder voort en zijn van plan nog veel meer van dit soort upgrades te lanceren in de nabije toekomst.

Let op: onze oude nodes blijven we nog inzetten tot er zoveel mogelijk naar het nieuwe platform is gemigreerd, het kan dus voorkomen dat jouw server nog wordt aangemaakt op een oude node. Als je een ticket aanmaakt kunnen we je server(s) kosteloos migreren naar één van onze nieuwe nodes.

Sollicitaties

Ben je 15 jaar of ouder en heb je veel ervaring in de hostingindustrie? Dan zijn wij opzoek naar jou! Solliciteer nu voor support, developer of marketing medewerker via https://jobs.planetnode.net.